GU Roctane Energy Gel 32g Pack 24τεμάχια-Γεύση Lemonade | Energy gel - Energy bars - Energy shots | onpharm.gr
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Προϊόντα (0) - 0.00 €

GU Roctane Energy Gel 32g Pack 24τεμάχια-Γεύση Lemonade

GU Roctane Energy Gel 32g Pack 24τεμάχια-Γεύση Lemonade
-15%
GU Roctane Energy Gel 32g Pack 24τεμάχια-Γεύση Lemonade
To Roctane είναι το κορυφαίο ποιοτικά και επιστημονικά ενεργειακό gel που κατασκευάζει η GU και το θεωρεί σαν το «απόλυτο» ενεργειακό gel. Δεν περιέχει καφεΐνη.
Εταιρεία:
Κωδικός:
13117
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
86.40 €
73.40 €

Το ΕNEΡΓΕΙΑΚΟ GEL ΥΠΕΡΑΝΤΟΧΗΣ ROCTANE προέρχεται μέσα από μακροχρόνιους ελέγχους επιστημονικά αποδεδειγμένων συνταγών πάνω σε χιλιάδες elite αθλητές που προπονούνται και αγωνίζονται στα δυσκολότερα αθλήματα αντοχής στον κόσμο. Η προηγμένη formula του Roctane ενισχύει την αυθεντική συνταγή του Ενεργειακού Gel GU προσθέτοντας νέα συστατικά που αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Τώρα είναι η σειρά σας να γεμίσετε το τεπόζιτο με premium Roctane και να αγωνιστείτε σαν επαγγελματίας.

Τα Συστατικά & Πλεονεκτήματα του Roctane:

Το Roctane παίρνει την κορυφαία επιλογή του αθλητή για ενεργειακό gel, το GU, ενισχύει την αυθεντική συνταγή του και κατόπιν προσθέτει νέα συστατικά με σκοπό να αυξήσει την απόδοση και αντοχή του αθλητή σε συνεχόμενες, παρατεταμένες προσπάθειες υψηλής έντασης. 

Ξεκινάμε με την αυθεντική συνταγή τού ενεργειακού gel GU που περιέχει ένα μίγμα απλών και σύνθετων υδατανθράκων που παρέχουν σταθερή ενέργεια άμεσα, ηλεκτρολύτες για αναπλήρωση των υγρών που χάνονται με την εφίδρωση και καφεΐνη για άντληση περισσότερης δύναμης και ελαχιστοποίηση της αίσθησης του πόνου.
Από εκεί, αυξάνουμε την ποσότητα χιστιδίνης (histidine), ένα βασικό αμινοξύ, το οποίο λειτουργεί σαν προφυλακτήρας (buffer) και θωρακίζει τους μυς από το γαλακτικό οξύ που παράγεται στις υψηλές εντάσεις και απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας των μυών.
Κατόπιν αναμιγνύουμε σε υψηλότερα επίπεδα (δόσεις) τα κιτρικά άλατα (κάλιο, νάτριο και κιτρικό οξύ) για να βοηθήσουμε στην γρήγορη μετατροπή των υδατανθράκων σε ενεργειακά μόρια, τα οποία, όπως και η χιστιδίνη, βοηθούν να μετριαστεί η παραγωγή γαλακτικού οξέως.
Επίσης προσθέτουμε μεγαλύτερη ποσότητα αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCAAs) λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη που βοηθούν σαν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας & καυσίμου, συνεισφέρουν στην αποκατάσταση και βελτιώνουν την πνευματική συγκέντρωση, όπως επίσης και μειώνουν την κούραση περιορίζοντας την έκριση σεροτονίνης από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ).
Τέλος, προσθέτουμε το νέο συστατικό, το αμινοξύ Ορνιθίνη Άλφα-Κετογλουταρικό Οξύ (ΟΚG), το οποίο περιορίζει την τάση που έχει το σώμα μας να καταστρέφει τον μυϊκό ιστό κατά την διάρκεια πολύ σκληρών προνήσεων και αγώνων. Το συστατικό OKG θα σας βοηθήσει να πηγαίνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προάγει μια ταχύτερη αποκατάσταση.

To κάθε Roctane Ultra Endurance Energy Gel παρέχει 100 θερμίδες. Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της GU μέσα από εκτεταμένες και επανηλλειμμένες μελέτες, έχει καταλήξει πως αυτή είναι η ιδανική ποσότητα που πρέπει να καταναλώσετε 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης ή του αγώνα σας για να ανεβάσετε τα επίπεδα ηλεκτρολυτών στο σώμα σας και να γεμίσετε τις αποθήκες γλυκογόνου. Κατόπιν, πρέπει να λαμβάνετε ένα gel κάθε 30-45 λεπτά μαζί με λίγο νερό.

Για ιδανικά αποτελέσματα, να πίνετε πάντα 500-600ml νερό κατά την διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα.

H ακριβής ποσότητα Roctane gels που πρέπει να καταναλώσετε εξαρτάται από την ένταση του αγώνα, το σωματικό σας βάρος, καθώς και το επίπεδο φυσικής κατάστασης που έχετε. Όσο πιό fit είσαστε, τόσο πιό συνηθισμένο είναι το σώμα σας να καταναλώνει υδατάνθρακες κατά την άσκηση, και τόσο περισσότερα Roctane μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά ώρα. Ανώτατο όριο είναι οι 350-400 θερμίδες, που θεωρείται η μέγιστη ποσότητα που μπορεί κάποιος να αφομοιώσει μέσα σε έναν αγώνα. Υπολογίζεται συμπεριλαμβάνοντας τις θερμίδες που λαμβάνει από τα gels, την στερεά τροφή (μπάρες) και τα υγρά που πίνει.

Όνομα:
Βαθμολογία:
Σχόλιο:

Σχετικά Προϊόντα