Korres Σιρόπι Για Τον Λαιμό 200ml | Βήχας | onpharm.gr
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Προϊόντα (0) - 0.00 €

Korres Σιρόπι Για Τον Λαιμό 200ml

Korres Σιρόπι Για Τον Λαιμό  200ml
Korres Σιρόπι Για Τον Λαιμό 200ml
Το Μέλι μαλακώνει τον λαιμό και παρέχει ενέργεια. Το Θυμάρι, το Μάραθο και το Γλυκάνισο χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να μαλακώνουν το λαιμό και να διευκολύνουν την αναπνοή.
Εταιρεία:
Κωδικός:
ON_6903
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο

Το Μέλι μαλακώνει τον λαιμό και παρέχει ενέργεια.

Το Θυμάρι, το Μάραθο και το Γλυκάνισο χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να μαλακώνουν το λαιμό και να διευκολύνουν την αναπνοή.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  •  MEΛΙ

Το μέλι δοξάστηκε από τα αρχαία χρόνια και σε πολλούς λαούς ταυτίστηκε με την αμβροσία, την τροφή που χάριζε την αθανασία στους θεούς. Μέχρι τη δύση του Μεσαίωνα το μέλι δεν ήταν απλώς μια γλυκαντική ύλη, αλλά έπαιζε σπουδαίο ρόλο ως δώρο εξευμενισμού και αποτελούσε περιζήτητο γιατρικό. Το μέλι εξακολουθεί να απολαμβάνει τη φήμη ενός φυσικού και ολότελα ακίνδυνου δυναμωτικού, το οποίο, επίσης, διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες, δρα ως μαλακτικό στον ερεθισμένο λαιμό και καταπραΰνει το βήχα.

  •  ΜΑΡΑΘΟ

Η αρωματική πόα του μάραθου [Foeniculum vulgare] εξημερώθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια και καλλιεργείται σε πολλά μέρη του κόσμου. Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες ιατρούς, ολόκληρο το φυτό του μάραθου και ιδιαιτέρως οι σπόροι του, διαθέτουν χωνευτικές, γαλακτογόνες και πολλές άλλες ιδιότητες. Για τη σύγχρονη φυτοθεραπεία οι σπόροι του μάραθου αποτελούν ασφαλές και αποτελεσματικό μέσο ενάντια στη δυσπεψία και τη βρογχίτιδα.

  • ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν οι πρώτοι που καλλιέργησαν το γλυκάνισο [Pimpinella anisum] και μεταχειρίστηκαν για θεραπευτικούς σκοπούς τους σπόρους του. Οι Έλληνες ιατροί και φαρμακολόγοι της αρχαιότητας, ωστόσο, ανακάλυψαν τις περισσότερες από τις φαρμακευτικές ιδιότητες για τις οποίες η, ιθαγενής στη χώρα μας, πόα είναι σήμερα ξακουστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος από τους σπόρους του γλυκάνισου που παράγονται σήμερα, αποστάζεται, γιατί το αιθέριο έλαιό τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη βιομηχανία αρωμάτων και ποτών. Σε αυτό συμπυκνώνονται και οι αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες του γλυκάνισου.

  •  ΘΥΜΑΡΙ

Με τη λέξη θυμάρι δεν εννοούμε ένα μόνο φυτικό είδος, αλλά περισσότερα από είκοσι που συγγενεύουν στενά και φυτρώνουν σε βραχώδεις τόπους, όχι συνήθως μακριά από τη θάλασσα. Με αναμμένα ματσάκια θυμαριού εξαγνίζονταν σε παλαιότερες εποχές οι ναοί, ενώ μέχρι και τα τέλη του 17ου αιώνα τα φαρμακεία της Ευρώπης εμπορεύονταν ένα μείγμα με βάση το θυμάρι, το οποίο ‘καθάριζε’ το μολυσμένο αέρα και προστάτευε από τις επιδημίες. Οι παραπάνω χρήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι όταν το θυμάρι καίγεται, εκλύεται θυμόλη, η οποία διαθέτει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες. Όλα τα είδη του θυμαριού είναι πολύ πλούσια σε δραστικό αιθέριο έλαιο με αντισηπτική, αποχρεμπτική και επουλωτική δράση, ενώ το εκχύλισμά τους ενισχύει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό σε περιπτώσεις βήχα, συναχιού και κοινού κρυολογήματος.

Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες. Χωρίς συντηρητικά. 

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Δοσολογία:

  • Ενήλικες: 1 κτγ (4mL) 3-4 φορές ημερησίως.
  • Παιδιά: 1/4 ως 1/2 κτγ (1-2mL) 3-4 φορές ημερησίως.

 Μπορεί επίσης να αραιωθεί σε οποιοδήποτε ζεστό αφέψημα (τσάϊ, χαμομήλι, τίλιο, φασκόμηλο, αλθαία, ζαμπούκο, κ.ά.). - Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. - Ανάλωση πριν την ημερομηνία λήξης.

Προσοχή: Διατηρείστε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα, έχοντας κλείσει σφιχτά το καπάκι. - Χρησιμοποιήστε μέσα σε 2 μήνες, μετά το άνοιγμα. - Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση. - Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Όνομα:
Βαθμολογία:
Σχόλιο: